Flavor Chemistry of Ethnic Foods
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Flavor Chemistry of Ethnic Foods  Paperback,  言語:ENG

Shahidi, Fereidoon (EDT)/ Chi-Tang Ho (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥38,779(本体¥35,254)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2012/11発売)
  • ポイント 704pt
  • 海外取次在庫
Process-Induced Chemical Changes in Food (Advances in Experimental Medicine and Biology)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Process-Induced Chemical Changes in Food (Advances in Experimental Medicine and Biology)  Paperback,  言語:ENG

Shahidi, Fereidoon (EDT)/ Chi-Tang Ho (EDT)/ Nguyen Van Chuyen (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥32,770(本体¥29,791)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2013/06発売)
  • ポイント 594pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Quality Attributes of Muscle Foods
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Quality Attributes of Muscle Foods  Paperback,  言語:ENG

Xiong, Youling L. (EDT)/ Chi-Tang Ho (EDT)/ Shahidi, Fereidoon (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥32,961(本体¥29,965)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2012/11発売)
  • ポイント 598pt
  • 海外取次在庫
Quality of Fresh and Processed Foods (Advances in Experimental Medicine and Biology)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Quality of Fresh and Processed Foods (Advances in Experimental Medicine and Biology)  Paperback,  言語:ENG

Shahidi, Fereidoon (EDT)/ Spanier, Arthur M. (EDT)/ Chi-Tang Ho (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥48,474(本体¥44,068)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2012/11発売)
  • ポイント 880pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。